Selectează o Pagină

La inceput de 2015 va urez un an nou de succes, cu sanatate si fericire, alaturi de cei dragi! Si, nu in ultimul rand, descoperirea propriilor pasiuni, apropierea de ceea ce sunteti cu adevarat, (re)imprietenirea si (re)inventarea relatiei cu mancarea, impartasirea dragostei si a izvorului de intelepciune cu care fiecare a fost inzestrat.

Am strans pe fuga o colectie a celor mai importante evenimente din 2014 care au avut loc aici, in acest spatiu virtual, si totusi atat de real, si… de drag mie:

Cateva interviuri despre pasiuni, cu oameni frumosi, de la care avem ce invata si care ne ajuta sa vedem ce se poate intampla intr-o viata traita aproape de esenta noastra, de ceea ce suntem, de sentimentul de implinire pe care il avem atunci cand facem ceea ce ne place, ceea ce iubim mai mult:

CITESTE SI  10 solutii pentru a lasa tortul in frigider cand esti stresat

Mihaela si Mina
Interviu cu ”mamica” lui Verde Aromat – despre cum e sa stai ore in sir in bucatarie de drag, despre uleiuri de măsline inmiresmate, aduse tocmai de pe dealurile insorite ale Siciliei, despre cuscus cu rosii uscate si alte bunatati,despre mustar de casa si pateu de ciuperci cu alune de padure;

foto credit MirelaFoto Mirela Nita, www.cadeauxsucres.com

Interviu cu Mirela, o absolventa a Ecole des Techniques Visuelles ”Agnes Varda”, din Bruxelles, indragostita de fotografie – despre cum o pasiune te aduce mai aproape de tine sau te ajuta sa vezi lucrurile din jurul tau altfel;
carti
Interviu cu Ioana, de la www.books-express.ro (o cunoasteti deja daca cititi ”Reteta de marti” sau daca-i vizitati siteul www.mansardacubunatati.blogspot.ro), care ne recomanda cateva carti culinare exceptionale, care ar trebui sa-si gaseasca loc in biblioteca oricarui gurmand.
dulceturi marca Prier
Interviu despre Prier, un nou brand de dulceturi si gemuri naturale, fara conservanti, pe care ai vrea sa le dai copilului tau sau care te fac sa te simti copilul de odinioara.

CITESTE SI  Cateva idei despre ce am gasit la Raw Generation Expo

Materiale de Food Psychology (Psihologia comportamentului alimentar), care ne ajuta sa intelegem ca suntem mai mult decat un corp, ca relatia cu mancarea spune atat de multe despre noi in alte domenii ale vietii, ca provocarile legate de mancare si nutritie ascund mereu probleme mai profunde care se cer a fi rezolvate:

Tu cine esti? Ai curajul sa afli?…

Femeile pot manca din cand in cand mese bogate in grasimi. Barbatii, nu

De ce oamenii cred ca manipularea este doar pentru idioti

In plus, in luna decembrie pagina de Facebook a implinit 3.000 de like-uri. Sunt, de fapt, ca pentru un bebelus care a inceput sa mearga. Tot pe Facebook, la inceputul anului, am pornit grupul Retete si povesti de la bunici si matusici din dorinta de a avea un loc in care sa ne amintim si sa impartasim povesti si retete care ne-au indulcit copilaria. Totul a pornit de la carticica pe care am redactat-o dupa retete de bunataturi dintr-un vechi caiet. Carticica poate fi gasita pe blurb.com.

CITESTE SI  Invitatie la un atelier de gatit dulciuri... fara dulce

In anul 2015, voi aduce aici, pe mananc-inteligent.ro, si mai multe surprize, care, insa, nu ar avea niciun sens, nicio ratiune de a exista fara VOI, dragi cititori. Va astept, asadar, aici pentru a ne bucura impreuna de ele! La multi ani!

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihonutritie.

Vreau sa iti ofer GRATUIT un indrumar pentru schimbare despre mancare si diete, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!