(Re)Imprieteneste-te cu mancarea! Si cu tine insati

O abordare diferita legata de kilograme, mancare, corp, diete, imagine corporala

viziune nouaTe invit sa te alaturi in comunitatea celor care vor sa schimbe ceva in viziunea proprie fata de diete, corp, kilograme in plus.

Programul de dezvoltare personala pe care ti-l propun iti ofera instrumente puternice pentru a-ti gasi un nou drum in relatia cu mancarea. Un drum care sa iti ofere multumire, impacare de sine, dar si o modalitate de a te simti cu adevarat hranit.

Probabil, te-ai saturat sa ti se spuna ce sa mananci si cum sa faci sport. Da, cele doua domenii sunt importante. Dar nu suficiente cand vrei sa slabesti, sa te simti bine in propria piele.

Cele sapte module ale programului de dezvoltare personala pornesc de la doua domenii noi in Romania: Mind Body Nutrition si Dynamic Eating Psychology, care stau la baza Food Psychology, dar si de la informatii din nutritie, medicina, psihologie. Este o viziune holistica pentru cei care vor sa slabeasca, sa se ingrase sau doar sa aiba o relatie sanatoasa cu mancarea.


 

Ce primesti

Un audiobook gratuit cu 31 de prelegeri audio, pentru fiecare tema din carte, cu exemple concrete.

O carte, cu informatia de pe audiobook prezentata schematic, cu exercitii pentru a putea aplica informatiile in situatiile personale, idei de reflectat care sa iti provoace revelatii despre propria persoana, exemple pentru o intelegere usoara.

Programul poate fi procurat exclusiv de aici


 

Cateva intrebari la care raspunde acest program

Reimprieteneste-te cu mancarea

 • Cum putem scapa de mancatul emotional?
 • Cum putem manca mai putin?
 • Ce se ascunde in spatele mancatului compulsiv?
 • Cum facem fata poftelor si tentatiilor culinare?
 • Ce mesaje ne transmit problemele legate de mancare?
 • Ce trebuie sa invatam din provocarile nutritionale cu care ne confruntam?
 • De ce nu exista mancare “buna” sau “rea”?
 • De ce nu exista dieta sau greutate ideala?
 • Ce ingredient lipseste dietelor traditionale pentru a avea succes pe termen lung?
 • Cum ne putem imbunatati digestia si arderea caloriilor cu ajutorul tehnicilor de relaxare?
 • Care e legatura dintre menirea personala si modul cum mancam?

 

elena-ceciuCum am pregatit programul (Re)Imprieteneste-te cu mancarea!

Sunt psiholog, Food Psychology Coach si mama a doi baietei. Iubesc psihologia, dar la fel de mult iubesc sa gatesc si sa impart cu cei dragi bunatatile facute de mine.

Am elaborat programul din dorinta de a aduce ceva nou pentru toti cei care se confrunta cu probleme legate de mancare. Pentru cei care simt ca ar ajunge sa traiasca fericirea doar daca ar avea 10 kg mai putin. Pentru ei si pentru cei care vor sa investeasca un pic in propria dezvoltare. Si pentru oricine care… mananca!

Traiesc cu ideea ca nu exista limite (decat daca le cream noi cu propria minte) si ca in noi exista o forta extraordinara care ne ajuta sa ne atingem scopurile (daca ele sunt in acord cu natura si cu Pamantul care ne gazduieste).

Cateva idei de Psihonutritie

Problemele legate de mancare au putin sau deloc de-a face cu mancarea.
Provocarile nutritionale cu care te confrunti pot avea cauze inradacinate in experiente din copilarie.
Kilogramele in plus sunt un mesaj ca a venit timpul sa schimbi ceva: o atitudine, o convingere, o situatie de viata.
Orice schimbare corporala trebuie sa fie mereu precedata de o schimbare interioara. In sufletul si in gandurile noastre.
Gandurile iti influenteaza metabolismul. Atentie ce gandesti cand esti la masa!
O problema nutritionala este legata mereu de o provocare din alte domenii ale vietii: cariera, relatii, sexualitate, vise, dorinte, sperante.
Nu e suficient sa urmarim manifestari ale corpului, cand tinem o dieta. Sa le urmarim si pe cele ale mintii si ale sufletului nostru!
Sa mananci cu placere este OK. De fapt, este o conditie pentru a avea o relatie OK cu mancarea.


 

Structura programului

Ca sa slabim, mancam mai putin si facem sport mai mult, da? Insa de cate ori aceasta strategie nu a avut rezultate pe termen lung? De cate ori a creat frustrare si suferinta? In primul modul, vom vedea ce lipseste unei diete pentru a avea succes.
Iar in modulul al doilea, vom intelege cat de important este sa simtim emotiile pentru a scapa de mancatul emotional.
Modul 1 si 2
In modulul al treilea, vom intelege ca tot ceea ce se intampla in corpul nostru se intampla si in mintea noastra. Vom invata cum gandurile ne influenteaza digestia, dar si tehnici de relaxare care ne imbunatatesc digestia.
Modulul 3
In modulul al patrulea, facem cunostinta cu sase elemente care ne pot influenta metabolismul, capacitatea noastra de a asimila, de a arde calorii si, in final, de a slabi sau de a ne rezolva diverse probleme digestive.
Modulul 4
Relatia noastra cu mancarea este o usa catre zone profunde ale psihicului nostru. Orice provocare legata de mancare aduce cu sine o lectie de viata pe care trebuie sa o intelegem.
Modulul 5
In modulul 6, vom afla cat de importanta este senzatia de foame, vom invata cum sa facem fata poftelor si tentatiilor, vom intelege de ce mancam mult si ce mesaj ne poate transmite mancatul compulsiv.
Modulul 6
In ultimul modul al programului “(Re)Imprieteneste-te cu mancarea! Si cu tine insati” vom aborda provocarile legate de mancare intr-o atmosfera holistica, cautand totodata metode pentru a ne bucura de fericirea pe care o meritam.
Modulul 7

Programul poate fi procurat exclusiv de aici