Ca la carte… cu specialisti

Aici este locul de intalnire cu oameni valorosi, prin interviuri, Guest posting si alte tipuri de colaborari. Fie ca este vorba despre nutritionisti, psihologi, bloggeri – toate materialele sunt o sursa valoroasa care sa iti aduca inspiratie in relatia cu mancarea. Ideea a aparut de la invitatiile pe care le-am primit de a scrie chiar eu pe alte siteuri.

„Jamie gateste in Italia”

Cu bucurie va anunt ca in luna ce tocmai s-a încheiat am avut ocazia sa rasfoiesc, proaspat iesita din tipar, cea de-a doua carte semnata de Jamie Oliver pe care am tradus-o: Jamie gateste in Italia.

Citeste mai multe

Obsesii XXL

Oricate doctorate sau carti publicate ar avea, complimentul preferat al unei femei nu este „Ce desteapta esti!”, ci „Vai, cat ai slabit!”. E marturisirea comico-trista a Selmei Iusuf, in cel mai recent articol din Dilema Veche, intitulat „Obsesia subtirimii”. Imaginea...
Citeste mai multe

Stima de sine – atat de importanta pentru starea noastra de bine

Nu cred ca ne putem dezvalui adevaratul potential, daca nu ne cultivam stima de sine. Iata cateva repere despre ce inseamna stima de sine.

Citeste mai multe

Echilibru hormonal

Statisticile arata ca 8 din 10 femei au un dezechilibru hormonal. Un interviu cu Mihaela Brailescu despre importanta a tot ce inseamna echilibru hormonal.

Citeste mai multe

Exercitii de relaxare altfel

Ce-ar fi sa inlocuim exercitiile de relaxare cu o mica serata muzica? Ne incarcam cu energie. Ajungem sa ne gandim la ce conteaza cu adevarat in viata.

Citeste mai multe
Mihaela Bilic: „Obiectivul nu ar trebuie sa fie slabitul…”

Mihaela Bilic: „Obiectivul nu ar trebuie sa fie slabitul…”

Cand imi iese in cale o carte de psihonutritie nu pot decat sa ma bucur. Si mai ales sa invat. Si cred ca fiecare dintre noi are ce invata din cartea dnei dr. Mihaela Bilic „Am mancat. O fi pacat?”. Nu trebuie sa fiti de acord 100% cu tot ce cititi, dar sigur veti gasi ceva cu care sa rezonati. Ceva care sa va dea o idee, sa va inspire, chiar sa va aduca schimbari profunde.

citește mai mult

Cartea de psihonutritie

Urmareste si pagina de Facebook

De ajutor in bucatarie

Despre mancare si diete