Ca la carte… cu specialisti

Aici este locul de intalnire cu oameni valorosi, prin interviuri, Guest posting si alte tipuri de colaborari. Fie ca este vorba despre nutritionisti, psihologi, bloggeri – toate materialele sunt o sursa valoroasa care sa iti aduca inspiratie in relatia cu mancarea. Ideea a aparut de la invitatiile pe care le-am primit de a scrie chiar eu pe alte siteuri.

3 restaurante care merita vizitate, pe Litoral, de la sud la nord

Daca in datile trecute v-am povestit de Lacul Racilor sau de Pescaria lui Matei, acum ne mutam mai la sud si incepem cu La Petya din 2 Mai.

Citeste mai multe

Tocanita pentru suflet si un workshop gratuit care bate la usa

Ieri seara am petrecut cateva ore minunate de psihonutritie, la lansarea cartii doamnei dr. Mihaela Bilic, Tocanita pentru suflet.

Citeste mai multe

In dar pentru mame

Pentru ca suntem in luna martie si le sarbatorim pe mame, m-am gandit sa le dedic acest material. Este un interviu cu Alexandra Preda, autoarea din spatele blogului Dulceata de trandafiri si mama a doi copii. Ea ne incanta nu doar cu retete delicioase, ci si potrivite pentru intreaga familie, de la mic la mare. Asa ca, dragi mame, va invit sa savurati un interviu in care veti descoperi o multime de idei de retete pentru prichindei, de modalitati de a-i determina sa manance alimente sanatoase, ba chiar si o propunere de meniu.

Citeste mai multe

”Imi place bambusul gatit”

Daca iti este gandul la vacanta, dar nu te-ai decis incotro s-o iei, fa mai intai ”o escala” pe Imperatortravel.ro. Dintr-odata, o sa ai o multime de variante si multe informatii din care sa alegi ceva exact pe gustul tau. Cezar de la Imperator Travel a ajuns in a...
Citeste mai multe

Cetatea Carului: locul unde muntii se vad ca un tablou

Cetatea Carului este destinatia unde vrei sa ajungi ca sa-ti schimbi viziunea asupra curgerii timpului. Stai pe terasa, privesti muntii si nu se intampla nimic. Dar e suficient. Nu iti trebuie nimic mai mult. Si, culmea, nu te plictisesti. La Cetatea Carului, am ajuns...
Citeste mai multe

Cartea de psihonutritie

Urmareste si pagina de Facebook

De ajutor in bucatarie

Despre mancare si diete