Ca la carte… cu specialisti

Aici este locul de intalnire cu oameni valorosi, prin interviuri, Guest posting si alte tipuri de colaborari. Fie ca este vorba despre nutritionisti, psihologi, bloggeri – toate materialele sunt o sursa valoroasa care sa iti aduca inspiratie in relatia cu mancarea. Ideea a aparut de la invitatiile pe care le-am primit de a scrie chiar eu pe alte siteuri.

„Jamie gateste in Italia”

Cu bucurie va anunt ca in luna ce tocmai s-a încheiat am avut ocazia sa rasfoiesc, proaspat iesita din tipar, cea de-a doua carte semnata de Jamie Oliver pe care am tradus-o: Jamie gateste in Italia.

Citeste mai multe

Cetatea Carului: locul unde muntii se vad ca un tablou

Cetatea Carului este destinatia unde vrei sa ajungi ca sa-ti schimbi viziunea asupra curgerii timpului. Stai pe terasa, privesti muntii si nu se intampla nimic. Dar e suficient. Nu iti trebuie nimic mai mult. Si, culmea, nu te plictisesti. La Cetatea Carului, am ajuns...
Citeste mai multe

Echilibru hormonal

Statisticile arata ca 8 din 10 femei au un dezechilibru hormonal. Un interviu cu Mihaela Brailescu despre importanta a tot ce inseamna echilibru hormonal.

Citeste mai multe

Tocanita pentru suflet

Va povesteam, luna trecuta, ca am fost invitata de Editura Curtea Veche la lansarea cartii doamnei dr. Mihaela Bilic „Tocanita pentru suflet”. Aseara, am terminat de citit cartea.

Citeste mai multe

Prezentare de carte: ”Sanatatea are gust. Ghid pentru slabit”

Cu mare intarziere, imi tin promisiunea de a va scrie doua vorbe despre cartea doamnei dr. Mihalea Bilic, lansata pe piata anul trecut: ”Sanatatea are gust. Ghid pentru slabit”.

Citeste mai multe
Mihaela Bilic: „Obiectivul nu ar trebuie sa fie slabitul…”

Mihaela Bilic: „Obiectivul nu ar trebuie sa fie slabitul…”

Cand imi iese in cale o carte de psihonutritie nu pot decat sa ma bucur. Si mai ales sa invat. Si cred ca fiecare dintre noi are ce invata din cartea dnei dr. Mihaela Bilic „Am mancat. O fi pacat?”. Nu trebuie sa fiti de acord 100% cu tot ce cititi, dar sigur veti gasi ceva cu care sa rezonati. Ceva care sa va dea o idee, sa va inspire, chiar sa va aduca schimbari profunde.

citește mai mult

Cartea de psihonutritie

Urmareste si pagina de Facebook

De ajutor in bucatarie

Despre mancare si diete