Cum ar fi sa te bucuri de consiliere in nutritie si sanatate, terapii de intinerire, relaxare la spa, discutii care sa-ti aduca inspiratie si mese organice? Si asta nu oriunde, ci in padurea tropicala luxurianta din Florida, West Palm Beach.
Ei bine, vorbesc despre renumitul Hippocrates Health Institute. Si cum e un pic cam departe, ce ziceti daca directorii institutului vin sa ne vorbeasca chiar aici, in Bucuresti? O sansa unica de a accesa niste informatii utile, inovative, pentru sanatate.

Asa ca, la invitatia DO GOOD ACADEMY, Brian şi Anna-Maria Clement vor sustine conferinta FOOD is MEDICINE, pe 2 iulie, ora 10:00, la Hotel Caro.
Participarea la conferinta este gratuita, insa este necesar sa va inscrieti pe site-ul www.dogood.academy, deoarece locurile sunt limitate.
La Hippocrates Health Institute din Statele Unite s-au facut mii de studii clinice si ele sunt punctul de pornire pentru modalitati alternative, inovative, de vindecare a bolilor, despre care vom afla in conferinta FOOD is MEDICINE.

Brian Clement a scris peste 20 de carti, despre sanatate, vindecare naturala, spiritualitate. Ideile sale progresiste cu privire la sanatatea naturala, bazate pe experienta teoretica si practica de cercetate, au fost facute cunoscute in nenumarate seminarii, conferinte si programe educationale.

Brian Clement a calatorit in peste 25 de tari, motivand publicul sa isi imbunatateasca viata. De curand, a inceput sa organizeze si sa conduca programe de sanatate in Danemarca, Elvetia, Grecia si India.
La conferinta FOOD is MEDICINE, Brian Clement va pune accent pe importanta a ceea ce mancam nu doar in procesul de mentinere a organismului tanar cat mai mult, ci si in procesul de vindecare, fie ca e vorba de cancer, diabet sau de boli autoimune.
Repet, puteti participa gratuit la conferinta FOOD is MEDICINE, dar cu conditia de a va inscrie inainte aici.

Training de o zi, sustinut de Brian Clement

Iar daca vreti sa va bucurati si de mai multa informatie cu privire la prevenirea imbatranirii si la vindecarea bolilor, unde puteti sa adresati intrebari, puteti participa la trainingul de o zi sustinut de Brian Clement, pe 1 iulie. La training pot participa profesionisti (nutritionisti, medici, terapeuti), dar si persoane cu diverse afectiuni, care cauta metode alternative de vindecare.
Pretul unui bilet este de 200 de lei si are inclus in aceasta suma un bufet organic de inspiratie Hippocrates. Puteti cumpara bilete de aici.
Foto credit: http://hippocratesinst.org/