Selectează o Pagină
  • sedintele de redactie, in care avalansa de idei… culinare iti lasau gura apa;
  • bucuria cand deschizi coletul cu o noua revista BBC GoodFood „calda”, de la tipografie;
  • colege – o echipa mica, dar cu oameni unul si unul, de care sigur iti va fi fost dor;
  • sutele de retete care-ti trec prin fata ochilor, luna de luna;
  • sedintele foto – inmiresmate cu atatea arome, care mai de care mai apetisante;
  • biblioteca plina de mii de retete; sa deschizi pentru prima oara vreo carte de Ottolenghi, Gordon Ramsay, Jamie Oliver, Nigella Lawson e cumva magic;
  • momentul cand rasfoiesti, cu infrigurare sa nu gasesti vreo greseala, revista proaspat iesita din tipar, la care ai lucrat o luna
CITESTE SI  ”Prefer sa toc, sa sotez, sa transez, sa flambez, sa framant”

…am pasit ieri, in Gradina Verona de la Libraria Carturesti, la picnicul GoodFood.

GoodFood Picnic Party

Pe scurt:

    • atmosfera calda, de vara indiana;
    • meniu interesant, cu note irezistibile (cum suna sandvici presat cu jambon, parmezan, rucola si rosii uscate? Sau cheesecake cu fructe de padure la pahar?); nu mi-ar fi trecut prin cap ca pateul poate fi mancat cu diferite toppinguri, nu doar aruncat rapid pe paine;

La picnicul GoodFood

  • echipa vesela si mereu preocupata sa fie totul perfect; aceeasi Cristina Mazilu, cu zambet sarmant si prezenta atat de placuta;
  • detalii care fac masa sa fie prietenoasa, nu doar apetisanta.

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihonutritie.

Vreau sa iti ofer GRATUIT un indrumar pentru schimbare despre mancare si diete, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!