Ti-ai facut deja planuri pentru weekendurile de noiembrie? Daca nu, am doua vesti bune. Prima este ca, pe 16 noiembrie, poti sa participi la un eveniment care sa aduca un plus de sanatate si o stare de bine in viata ta: Raw Generation Expo.

expozitia Raw Generation

Aflata la editia a VIII-a, expozitia Raw Generation reuneste, pe o suprafata de 1.300 mp, expozanti veniti din toata tara si din strainatate care vor oferi vizitatorilor o gama larga de produse pentru o viata si dieta sanatoase:
– de la preparate raw food la produse romanesti ecologice si naturale;
– de la cosmetice naturale, bio și handmade la masaj terapeutic si metode de relaxare;
– de la echipamente si aparatura de bucatarie (cu ocazia asta am aflat ca exista germinator manual) la produse de imbracaminte din materiale naturale.

Nu vor lipsi fermieri și mici producători de la care vom putea cumpara legume, fructe si vlastari proaspeti, precum și restaurante si firme de catering de unde vom putea savura bunatati raw si vegane.
Eu abia aștept sa ajung la Raw Generation Expo si pentru ca vreau sa iau editia a doua a cartii Ligiei Pop (organizatoarea evenimentului – raw food chef, gazda unor show-uri TV online, autoare de carți), ”Deserturi pentru parinti si copii sanatosi”, de la Editura Curtea Veche.

Expozitia are loc pe 16 noiembrie, intre orele 9:00 si 19:00, la Romexpo, iar pretul este 10 lei, la Romexpo, in Pavilioanele H1 si H2 – cu intrare doar pe poarta A (acces pietonal cu aceasta invitatie) sau poarta E (acces liber auto), pentru a nu mai plati alte taxe. Pentru mai multe informatii, intra pe siteul expozitiei, www.rawgenerationexpo.com.

Invitatie si la concurs!

Iti mai spuneam la inceput de o surpriza. Te invit acum la CONCURS. Mananc-inteligent.ro ofera gratuit doua bilete de intrare la Raw Generation Expo. Tot ce trebuie sa faci este sa postezi la acest articol un comentariu in care sa scrii de ce iti doresti sa ajungi la Raw Generation Expo.

Concursul are loc pana pe 14 noiembrie, ora 10:00. Castigatorul va fi ales de mananc-inteligent.ro si anuntat pe 14 noiembrie ora 14:00 aici, pe www.mananc-inteligent.ro, si pe pagina de FB, www.facebook.com/ManancInteligent, fiind rugat sa confirme prezenta pana sambata ora 14:00. Participarea la concurs presupune acceptarea termenilor concursului.

Tweet 16
fb-share-icon20