In urma cu trei ani, renuntasem la carne si eram cu ochii pe Amazon ca sa imi cumpar o carte cu retete vegetariene. Nu ca nu as fi gasit Internetul plin cu orice reteta mi-as fi dorit. Dar parca e o placere sa ai carti preferate in biblioteca, nu?

Dupa o cercetare de cateva zile, aleg cartea lui Mimi Kirk „Live raw”.

Mimi Kirk - Live Raw

Si, dupa trei ani, aflu ca autoarea cartii alese de mine vine in Romania. Ei, bine, m-a cuprins, asa, un soi de mandrie lipsita de modestie ca fac alegeri bune :), cand am citit comunicatul de presa.

Mimi Kirk, in Romania

Mimi Kirk, speaker international, coach, chef raw vegan, va sustine conferinta „How to Live Raw in Romania”, pe 11 iunie, ora 9:30, la Palatul Ghica Tei. Puteti gasi bilete la conferinta sustinuta de Mimi Kirk aici.

La conferinta, ne va vorbi nu doar despre secretele stilului sau de viata (veti fi uimiti cum poate arata la 77 de ani!), ci si despre modul cum alimentatia ne poate fi aliat in vindecarea afectiunilor medicale si in incetinirea procesului de imbatranire. Si, nu in ultimul rand, va pune accent pe legatura dintre minte si corp si pe felul cum mintea noastra poate influenta modul de functionare a corpului uman.

Conferinta face parte din VEG FEST 2016, a doua editie a saptamanii vegetarienilor, organizata de Do Good Academy și Asociația Vegetarienilor din România.

Va invit acum din nou la CONCURS. Puteti castiga o invitatie dubla la conferinta sustinuta de Mimi Kirk, pe 11 iunie. Va rog sa raspundeti mai jos, in sectiunea de comentarii, la intrebarea: „Care este reteta vegetariana care va place cel mai mult?”.

Inscrierile la concurs se fac doar azi, 9 iunie, pana la ora 24:00. Castigatorul va fi tras la sorti si anuntat, tot aici, in data de 10 iunie.
Pana aflati rezultatele la concurs, va las sa aruncati o privire pe pagini din cartea mea, care sade la loc de cinste in mica mea biblioteca culinara.