A inceput saptamana cu o veste buna. Ba chiar cu 20!
Daca iubiti produsele romanesti, traditionale, sau ecologice (cum ar fi dulceata, suc de mere, zacusca, toba, lebar, carnati, vin ecologic etc.), trebuie sa aflati ca de azi le puteti cumpara simplu si usor de pe platforma de comert online WeMarket.ro.

WeMarket

Sa facem, asadar, cunostinta cu WeMarket:

  • Putem cumpara de aici produse BIO, TRADITIONALE;
  • Ofertele vin exclusiv de la mici producatori romani (certificati/autorizati pentru produse BIO si traditionale), nu de la industrii;
  • Ne pune la dispozitie un motor de cautare avansat care ne ajuta sa gasim produsele dorite, retete preferate sau produse dupa vitamine, minerale;
  • Gasim pe site sectiuni cu retete, vitamine si minerale si, in curand, sport, scopul platformei fiind nu doar de a sprijini producatorii romani, ci si de a educa publicul in domeniul sanatatii alimentare.

Si pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de Sarbatori, gasim pe WeMarket.ro si adevaratele Cosuri Traditionale Romanesti. Nu va zic mai mult. Va las sa le descoperiti.

Trebuie sa va mai spun insa ca, pentru inceput, produsele pot fi livrate doar in Bucuresti.

Sa ii uram, asadar, succes, sa ne ofere cat mai multe bunatati romanesti!

Aaaa, era sa uit de celelalte vesti bune! Va ofer 20 de vouchere de reduceri pentru prima comanda din luna decembrie:
– 3 vouchere de 20%;
– 7 vouchere de 15% si
– 10 vouchere de 10%.

Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu aici despre produsul/produsele romanesti pe care le cumparati cu placere. Voi acorda voucherele in ordinea in care sunt scrise comentariile (dupa data si ora). Succes si cumparaturi placute!