De saptamana trecuta, mi-a venit ideea sa aduc in viata mea, in fiecare luna, cate o experienta noua. Nu ca mi-ar lipsi experientele, ci pentru ca vreau sa invat, sa traiesc, sa descopar experiente noi.

Iar cand stii ce vrei, lucrurile se asaza frumos in jurul tau, astrele se aliniaza si ajungi exact unde iti doresti.

conferinta woman2woman-minAsa ca deja pe 4 octombrie eram la conferinta „Femei de cariera – Leadership feminin”. Am stat si am absorbit cu nesat cat de multe informatii am putut. Desigur, am luat si notite, de teama uitarii.

Acum, fie vorba intre noi, ca suntem pe un site de psihonutritie. Daca ai preocupari numeroase, daca ai pasiuni, daca stii cum sa-ti organizezi frumos viata, daca te simti implinita, chiar crezi ca ai mai avea nevoie sa mananci atunci cand nu ti-e foame? Sa mananci emotional, sa cauti placerea in frigider sau sa mananci mai mult decat ai avea nevoie? De aceea, voi sta sa astern aici descoperirile mele in materie de experiente, ca poate iti aduc inspiratie (si mai putine kilograme).

Informatiile de la aceasta conferinta m-au facut sa vad lucrurile un pic altfel cand vine vorba de interactiunea cu ceilalti, de promovare, de campanii, de e-commerce și chiar de brandul personal. Te-ai cautat vreodata pe Google? 😊 Asta, ca am adus vorba de brandul personal.

Targetare si campanii eficiente

Acum abia astept conferinta din luna noiembrie: „Targetare si campanii eficiente” . Evenimentul va avea loc pe 8 noiembrie, orele 9:30-14:30, la Premier Palace Hotel & SPA, Bucuresti.

Conferinta „Targetare si campanii eficiente” este destinata specialistilor, dar si celor care sunt doar pasionati de ce inseamna PR, advertising, marketing și promovare online si offline. Daca ai deja un business vei gasi aici informatii ca sa il promovezi si sa il cresti. Si, foarte important, poti intalni la conferinta parteneri sau clienti.