Scriu aceste randuri putin cam tarziu, totusi la inceput de an, si nu stiu exact ce te-ar motiva sa le citesti. Poate daca ti-as pune de la inceput ca iti pot aduce o idee despre relaxare, succes, implinire, o relatie buna cu mancarea.

Nu sunt o persoana nostima (asa incat, cand citesti, sa nu te mai poti opri din ras). Si nici „macar” vedeta nu sunt.

Dar daca, citind aceste lucruri, s-ar intampla ceva? Ceva magic s-ar produce ca si cand bagheta unei zane bune ti-ar atinge casa, cele mai scumpe lucruri sau insusi sufletul tau?

Nu, nu-ti face iluzii, nici macar zana buna nu sunt. Dar traiesc zi de zi incercand sa deslusesc ce se intampla aici si acum, cu mine, cu viata mea, cu gandurile si emotiile mele, pentru a face marea schimbare. Marea schimbare catre viata asa cum ar trebui sa fie. Fara frica, fara insuccese, fara neajunsuri.

succes

Trei lucruri pentru succes, liniste, relaxare si o relatie fericita cu mancarea

Pana sa te dumiresti despre ce incerc sa scriu, daca ai ajuns sa citesti pana aici, iata ce-am invatat si merita sa stii si tu:

1. Nimic nu dureaza la nesfarsit. Stiu ca stii. Dar aplici principiul asta? Adica, daca incepe copilul sa urle si sa nu-i mai intri in voie sau daca e 11 noaptea si inca n-a adormit si tot te pune sa faci 1.000 de lucruri, nu dispera, ramai cat se poate de calm. Nimic nu dureaza la nesfarsit… Aplicand acest principiu, pentru mine totul a devenit un pic mai simplu. A devenit suportabil :).

2. Pentru tot ce ni se intampla suntem 100% responsabili. Cu gandurile, emotiile, sperantele, credintele noastre proiectam lumea exterioara. Nu crezi? Nu ti s-a intamplat sa te temi de ceva si sa se intample? Ei bine, nu doar lucrurile rele se intampla, ci si cele bune. Asa ca ai grija ce gandesti si cum gandesti. Universul nu triaza lucrurile pe care le gandim si le dorim. Le implineste pe toate…

3. Daca vrei sa nu mai mananci mult, haotic, la ore nepotrivite si in cantitati pe care le tii la secret, gaseste acele activitati care iti fac placere. Adu in viata ta tot ce te face sa zambesti si mancarea isi va pierde din controlul pe care-l are asupra ta. Cand ai fost ultima oara la teatru sau la masaj?

mancare

Doar atat? Doar trei lucruri? — vei spune. Sunt doar trei, insa suficiente sa mute muntii, daca le aplici. Sa-ti aduca succes, fericire si implinire.

Ma rog, ti-as mai putea spune ca nu-ti foloseste la nimic sa ai asteptari de la ceilalti. Nu astepta nici macar un zambet, nici macar o reactie in momentul in care daruiesti ceva. Nu ceilalti sunt cei care te fac fericit. Ci doar TU.

Totul depinde de tine…

Daca vrei sa inveti si mai multe tehnici astfel incat mancarea sa nu aiba control asupra ta si mesele sa devina momente de relaxare, poti participa la sedinte de coaching. Este un cadou pe care ti-l poti face si o investitie in propria persoana.

Foto credit: https://pixabay.com

coaching