Cand stai cu ochii inchisi si esti cu gandul la ziua mult-visata, probabil ca vezi o multime de detalii: flori, armonie, muzica, un tort delicat si elegant si multe-multe alte imagini care te fac sa simti fluturi in stomac. Si te vezi pe tine. Tu, superba, intr-o rochie fabuloasa!
Dar ca sa te simti cu adevarat fabuloasa, vrei neaparat sa dai jos cateva kilograme, nu? Si asta, rapid!

vreau sa slabesc pana la nunta

Numai ca „Vreau sa slabesc pana la nunta” devine „telul tau”, „primul scop” al tau, care iti fura toata energia si te impiedica sa mai vezi lucrurile cu adevarat importante. Dar, stai, vei spune: cel mai important este sa slabesc!

Ar fi bine insa sa te gandesti de doua ori daca este o decizie… eficienta.

Probabil, acele kilograme in plus au fost castigate intr-un timp mult-mult mai indelungat decat ai avea tu acum la dispozitie ca sa le dai jos. Nu crezi? Asa cum nu te-ai ingrasat peste noapte, nu ar fi indicat nici sa slabesti intr-un timp record. Si poate ca nu e nici posibil.

„Vreau sa slabesc pana la nunta” – posibile urmari

Sa ne gandim la cateva scenarii, efecte ale lui „Vreau sa slabesc pana la nunta”.

1. Ai o vointa de fier, mananci foarte putin, reusesti sa slabesti mult, insa cand vine marea zi, din cauza stresului si a energiei consumate, ti se face rau exact cand ti-e lumea mai draga. Cu o multime de spectatori in jurul tau! Care au venit sa te vada pe tine in cea mai frumoasa zi din viata ta. Nu, nu vreau sa te sperii. Incerc doar sa iti spun ca e bine sa fii precauta.

2. Slabesti foarte mult si repede!, dar cand imbraci rochia, iti dai seama ca nu prea sta bine pe tine. Nu ti se potriveste, nu cade ca turnata, e un pic cam mare. „Vreau sa slabesc pana la nunta” ti-a adus in dar o rochie lalaie.

3. Daca te visezi deja mamica, gandeste-te ca prioritatea ar fi un corp sanatos, nu un corp vlaguit si lipsit de nutrienti, nu? Dietele iti pot aduce carente. Asadar, in acest caz ar trebui sa-ti reconsideri prioritatile.

Chiar poti aparea la nunta intr-o rochie fabuloasa. Si sa fii fabuloasa! Asta, chiar si avand cele cateva kilograme de care vrei sa scapi. Important este stilul personal, acel je ne sais quoi pe care il are o femeie puternica si sigura pe sine. Un farmec personal care nu poate fi descris in cuvinte. Care nu depinde de numarul de kilograme, de cel de la pantofi sau de culoarea rujului. Ma rog, poate fi influentat de culoarea rujului, daca este cel potrivit pentru tine :). Iar daca vrei un pic de ajutor legat de stilul personal, poti sa il ceri aici.

Pana la urma, ce inseamna frumusete? Esti frumoasa cand emani: relaxare, siguranta de sine, iubire de sine, incredere. Stiu, ai impresia ca doar daca slabesti cele x kilograme dorite, vei emana relaxare, siguranta de sine etc. Ei, bine, e o iluzie. Vei fi si atunci la fel de stresata si nemultumita cum, poate, esti acum. Ba, mai mult, obosita si lipsita de energie.
In plus, toata energia pe care ai canaliza-o ca sa slabesti (fara sa ai certitudinea ca vei reusi) o poti folosi ca sa faci o multime de alte lucruri. Inclusiv sa-ti organizezi nunta de vis si sa gasesti cea mai grozava rochie de mireasa in care, sunt sigura, vei arata fabulos.

Foto credit: Pixabay.com

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihonutritie.

Vreau sa iti ofer GRATUIT un indrumar pentru schimbare despre mancare si diete, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!