Termeni si conditii

Vă mulțumim că utilizați serviciile Mananc-inteligent.ro!

Utilizând aceste servicii, sunteți de acord cu Termenii și condițiile de pe Mananc-inteligent.ro.

Toate materialele scrise pe acest site aparțin Mananc-inteligent.ro și nu pot fi preluate decât cu acordul nostru. Pentru a prelua un material, vă rugam să trimiteți o solicitare pe contact@mananc-inteligent.ro.

Mananc-inteligent.ro se angajează să nu trimită datele de contact ale utilizatorilor site-ului către terțe persoane, ci să le folosească doar cu scopul de a comunica cu aceștia.

Mananc-inteligent.ro nu este răspunzătoare pentru prejudiciile generate de conexiunea WEB la afișarea conținutului site-ului.

În ceea ce privește comentariile la materialele postate în secțiunea BLOG, acestea vor fi moderate de către administratorii site-ului și vor fi șterse cele care aduc injurii, cele care conțin limbaj defăimător sau pornografic, din dorința de a avea un dialog decent. Se acceptă doar criticile constructive, orientate asupra faptelor și nu asupra persoanelor.

Mananc-inteligent.ro nu răspunde juridic decât în virtutea clauzelor contractuale cu beneficiarii serviciilor sale.

Termenii și condițiile pot suferi modificări în orice moment, dispuse de administratorii site-ului.

Mananc-inteligent.ro funcționează sub egida S.C. Corectura.ro S.R.L., cu sediul în str. Eroilor, nr. 5, oraș Pantelimon, județul Ilfov, telefon 0785.260.224, contact@mananc-inteligent.ro, fiind înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J23/1359/17.05.2012 și având codul fiscal 30205377 și cont bancar RO05INGB0000999903047009, deschis la ING BANK.

http://www.anpc.ro/