Dragii mei, va invit la un concurs rapid, in care puteti castiga produse de la Rotta Natura, exact dupa gustul vostru – vitamine sau/si minerale de care stiti ca aveti nevoie.

Uitandu-ma pe site-ul https://www.rottanatura.com/, deja mi-au cazut ochii pe un flacon de Propolis + vitamina C si miere, avand in vedere schimbarile de vreme si tendinta de a iesi din iarna cu un organism slabit, cu o imunitate scazuta – asta, in cazul meu.

Ei bine, tot la ei pe site am dat de niste sucuri terapeutice (cel de noni imi face cu ochiul, ca am tot auzit de el, dar nu am ajuns vreodata sa studiez problema in amanuntime si sa si-l testez!).

Iar daca va ganditi la silueta, gasiti cateva produse pentru intensificarea metabolismului.

Intotdeauna m-am gandit ca un organism sanatos inseamna sa imbini armonios o alimentatie sanatoasa, bazata pe ce ne ofera natura, cu sportul care iti place si cu somn suficient. Asta e insa in teorie. E ideal sa se intample asa, dar sa ne gandim la cate surse de stres si de poluare ne supunem trupurile, la programul alert pe care il avem zilnic. Tinand cont de tot tabloul care alcatuieste o zi obisnuita, e lesne de inteles ca, uneori, pe langa eforturile noastre de a avea un stil de viata echilibrat, nu e rau sa ne sustinem organismul cu vitamine si minerale, pe cat de naturale se poate.

Rotta Natura este o companie romaneasca, ale carei produse sunt menite sa ne imbunatateasca viata si sa reduca sau chiar sa elimine dezechilibrele. Pe site, pe care va invit sa il studiati, puteti gasi produse performante, de ajutor intr-o gama vasta de afectiuni.

5 zile de concurs

Va invit acum la concurs. Puteti castiga 2 premii care constau in produse Rotta Natura, pe care vi le puteti alege de pe https://www.rottanatura.com/. Fiecare premiu este in valoare de 75 de lei.

Concursul se desfasoara in perioada 10-14 februarie.

Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati aici un comentariu in care sa precizati unul dintre produsele Rotta Natura care vi se pare atragator si de ce.

Castigatorii vor fi trasi la sorti si anuntati aici pe 15 februarie. Voi comunica adresa de e-mail a castigatorilor la Rotta Natura, pentru trimiterea premiilor.

Daca participati la concurs, sunteti de acord cu Politica de confidentialitate a site-ului Mananc-inteligent.ro.

14 februarie 2019 – Din motive care tin exclusiv de organizarea blogului, acest concurs se suspenda. Rog iertare participantelor si promit ca le voi trimite un mesaj pe e-mail pentru a le anunta cand se organizeaza urmatorul concurs. Va multumesc!