Din dorinta de a manca ceva bun, cu care sa ma rasfat, dar si din lipsa de timp, m-am trezit savurand un milkshake delicios.

Tin sa va povestesc despre el pentru ca m-a uimit cum poate fi atat de gustos ceva atat de simplu.
Mi-a luat cateva secunde sa scanez ce am prin casa si alte cateva secunde sa iau decizia de a face un milkshake de zmeura.

milkshake

Am prin congelator mereu niste fructe congelate pentru iaurtul copiilor (cand nu vor doar cu banana). Am fost cumva sceptica legat de faptul ca pot pune direct in blender fructele congelate, fara sa astept sa le mai dezghet. Dar teama a fost invinsa de curiozitate. Si de pofta! DA, in blenderul G21, pe care il tot testez de o luna, poti pune linistit fructe congelate (pe el il puteti vedea in imaginea de mai jos). Ce a iesit? Ceva racoritor si cremos, cu o culoare blanda, vesela, de primavara. De ce zic „de primavara”?

roz

Pai, cred ca am uitat sa va zic ca la geam am cel mai frumos copac din toti copacii primavaratici. Simt ca plutesc intr-un norisor roz si nu-mi mai pot desprinde privirea de el, minute in sir. Noroc ca ma trezeste din visare cate o albina. Din roiul care cred ca s-a instalat undeva intr-o nisa a balconului meu. Si nici aceasta nu m-ar trezi din reverie, daca nu mi-ar fi un pic teama. Asa ca la primul bazait insistent, intru repede in casa si trag usa de la balcon dupa mine.

G21
Daca inca sunteti cu privirea aici, sa va spun, pe scurt, reteta. Puneti in blender 100 g de zmeura congelata, 2 linguri de iaurt, 100 ml de lapte si 1-2 lingurite de miere (pentru o persoana). Eu am pus si un varf de lingurita de maca, asa, antistres.

Bautura mea revigoranta a fost incredibil de delicioasa, m-a umplut de energie si mi-a dat o stare de bine. Mai ales ca am savurat-o in balconul meu, printre norisori roz.

Tweet 16
fb-share-icon20