Daca ai fi o persoana grasa si ai cauta un produs de slabire, ce ai alege? Ce criterii ai folosi pentru a lua decizia de a cumpara?

Poate cauti un produs magic: sa iti ia foamea ca prin minune si sa ajungi sa mananci un fruct si un iaurt pe zi – si ala degresat!

Produsele de slabire – iluzia rezultatelor facile si imediate

Sau poate cauti o pastila care sa te ajute sa scapi de kilogramele in plus, fara insa sa iti impuna sa mananci mai putin. Pur si simplu, inghiti pastile cateva zile si te trezesti ca acul cantarului se opreste cu 5 kilograme mai devreme decat de obicei.

Sau poate speri ca, in urma cercetarilor stiintifice, se va ajunge la o pastila atat de eficienta, incat sa iti rezolve orice probleme de dieta ai avea, fara prea mare efort din partea ta si fara exercitii fizice.

Ori poate tii o dieta stricta si cauti o pastila inteligenta care sa iti aduca doar ceva suplimente nutritive, ca nu cumva sa te imbolnavesti.

Indiferent ce pastila cauti, s-ar putea sa iti dai seama la un moment dat ca ea, de fapt, nu exista – chiar daca aceasta industrie destinata produselor pentru slabit pare atat de dezvoltata. Ca a slabi fara putin efort nu se poate, ca un stil de viata sanatos fara exercitii fizice e ca si cum te-ai uita in oglinda cu lumina stinsa si ca, de cele mai multe ori, avem asteptari nerealiste fata de dieta noastra, asa cum avem, de fapt, fata de noi insine.

Foto: © Stereonauta | Dreamstime.com; Pixabay.com

Tweet 16
fb-share-icon20